βιογραφικα στοιχεια
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιδρυτής του κέντρου σωματικής ευεξίας Natureland, είναι ο Δανιήλ Τσιορμπατζής. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από τη δεκαετία του 80 ασχολείται με την ολιστική εναλλακτική πρακτική και εκπαιδεύεται σαν Holistic Massage Practitioner (WCNS Institute, 1992), στην Αρωματοθεραπεία και τα Ανθοϊάματα -  Bach Flowers Remedies (SNHSUK, 2002), ενώ αποκτά  Κρατικό Δίπλωμα Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης στον τομέα της Φυσικοθεραπείας (2003).


Παρακολουθεί σεμινάρια βιολογικής γεωργίας, (1993), μασάζ από το Boca Raton Inst. (1994) και  από την Academy of Energy Healing (1996).  Παρακολουθεί σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (1996). Εκπαιδεύτηκε σε πρακτικές ρεφλεξολογίας, φυσικής υγιεινής, μακροβιοτικής,δίπλα σε Έλληνες και Ευρωπαίους δάσκαλους. Παρακολουθεί σεμινάρια αρωματοθεραπείας στο LSA (2001).


Εκπαιδεύεται στην οργονοθεραπευτική μέθοδο Gentle Bio-energetics  και ειδικεύεται στο “Butterfly Touch Massage”. (2010).

Παρακολουθεί σεμινάρια στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με θέματα την αρωματοποιία, την ιριδολογία, τις βιολογικές θεραπείες, τη σπαγειρική θεραπευτική, τη βοτανοθεραπεία κλπ.  Σύνεδρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ιριδολογίας. (2010).

Συνεχίζει την εκπαίδευσή του στους τομείς: Kinesiology και Professional Relax Therapy (PRT).

 

Από το 1992 προσφέρει στο χώρο της ολιστικής πρακτικής κι ευεξίας, στη Θεσσαλονίκη και από το 2001 και στη Μυτιλήνη και τη Λάρισα.

 

Από το 2001 είναι ο ιδρυτής κι εκπαιδευτής στη νέα φυσική θεραπευτική πρακτική Welldan massage, για άμεση χαλάρωση και καταπολέμιση του στρες, συνδυάζοντας παραδοσιακές και σύγχρονες πρακτικές μασάζ με την οργονοθεραπεία.

 

Από το 1992 παρασκευάζει παραδοσιακές αλοιφές και κρέμες, βάμματα, εκχυλίσματα φυτών, χειροποίητες καλλυντικές κρέμες και έλαια, φυσικά σαπούνια και χειροποίητα φυσικά αρώματα και κολώνιες.

 

Είναι μέλος του I.C.H.M.,της διεθνούς κοινότητας Holistic United και του Κέντρου Οργονομικών Μελετών (ΚΟΜΕΛ).

 

Με τους συνεργάτες του, λειτουργεί το κέντρο σωματικής ευεξίας Natureland, στη Κατερίνη, στη Λάρισα και στη Μυτιλήνη.

 

 

ΜΟΝΟ στο NATURELAND:

 

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

 

 

 

Δημιουργούμε τα μοναδικά, προσωπικά σας φυσικά αρώματα, και κολώνιες!

 

Ακόμη, παρασκευάζουμε για σας χειροποίητα παραδοσιακά, φυτικά καλλυντικά, αλοιφές, κρέμες, λοσιόν, μείγματα λαδιών, μείγματα βοτάνων, αρωματικά κεριά και φυσικά σαπούνια.

 

Με αγνές, φυσικές πρώτες ύλες, χειροποίητα, εξατομικευμένα, παρασκευασμένα ειδικά για εσάς, και τις προσωπικές σας ανάγκες!

 

 

 

 

περισσότερα...

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

powered by Natureland.gr